OneNote Torkinmäen koulussa

Torkinmäen koulussa Kokkolassa on lukuvuoden verran opittu täysin uudella tavalla. Kuudensien luokkien opettajat Piia Martikainen ja Raisa Salin ottivat rohkean askeleen tai oikeastaan loikan ja lähtivät kehittämään uudenlaista sähköistä toimintaympäristöä OneNoten avulla. Oppilaiden henkilökohtaiset tabletit ja Office365 -viestintä-ja ryhmätyöympäristö mahdollistivat sen, että oppikirjoista luovuttiin lähes kokonaan. Oppilaista on kasvanut lukuvuoden aikana rohkeita ja innostuneita tiedon rakentajia ja tuottajia.

mariannahalonen

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s