TeknologiaTET

RistoLauri_kuva

Espoossa Koulumestarin koulussa tehtiin Kirkkojärven yläkoululaisten kanssa TET-harjoittelu uudella tavalla. Viime syksynä 17 yläkoululaista tuli Koulumestariin opettamaan pienemmille oppilaille ja opettajille teknologiataitoja. Ideana oli, että yläkoululaiset valmennettiin opettamaan esim. tablettien käyttöä tai Officen työkaluja alakoulun oppilaille. TET-harjoittelijat tekivät myös Excel- kyselyn opettajille, mitä sosiaalisen median taitoja opettajat haluaisivat oppia yläkoululaisilta. Kirkkojärven koulun oppilaat veivät oppimiaan asioita myös omaan yläkouluun. Yläkoululaisille järjestettiin omassa koulussa harjoittelujakson jälkeen yrittäjäkasvatuskoulutusta ja oppilaat perustivat omia yrityksiä.

Viime viikolla Koulumestarin koulun apulaisrehtori Risto Lauri oli mukana Microsoftin globaalissa opettajatapahtumassa Global Educator Exchangessa jakamassa kokemuksiaan teknologiaTETistä. Tapahtumaan osallistui yli 300 opettajaa 80 eri maasta.

mariannahalonen

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s