Tervetuloa opettajien tulevaisuuspäivään 9.3. Imatralle!

Imatralla on uudistettu opetusta ottamalla käyttöön sähköiset vihkot, jonne oppilaat kirjoittavat muistiinpanoja, piirtävät kuvia ja tekevät ajatuskarttoja. Parhaiten piirtäminen onnistuu kynällisillä tablettitietokoneilla, joita imatralaisiin kouluihin on hankittu. Videolla he kertovat kokemuksistaan:

9.3. klo 10.00- 15.30 Imatralla Vuoksenniskan koululla  järjestetään kaikille avoin opettajien Tulevaisuuspäivä, jossa osallistujilla on hyvä tilaisuus päästä tutustumaan, miten pedagogiaa on Imatralla kehitetty ja miten kynätyöskentely tukee oppilaan ajattelua. Paikalla on kokeneita opettajia kertomassa kokemuksistaan, ja oppilaat pääsevät myös kertomaan omasta käyttökokemuksestaan.

stem3

Lisäksi tilaisuudessa kerrotaan uudesta Microsoft Classroomista, josta tulee osa Office 365-palvelua. Classroom kokoaa yhteen kaikki opiskelijan kurssit, niiden sisältämät sähköiset materiaalit ja tehtävät, jolloin opiskelijan on helppo löytää kaikki tarvittava yhdestä paikasta. Classroom mahdollistaa sähköiset tehtävänannot, keskitetyn tehtävien palautuksen, sähköisen arvioinnin sekä palautteen antamisen. Tulevaisuuspäivässä paikalla on Helsingin Oulunkylästä Jarkko Tornberg, joka kertoo miten he hyödyntävät Classroom -palvelua opetuksessa.

Tulevaisuuspäivä ei olisi mitään ilman pelillisyyttä ja kurkistusta siihen, millaisia maailmoja oppilaat voivat rakentaa, samalla oppien monipuolisia taitoja. Microsoftilta Marianna Halonen kertoo Minecraft: Education Editionista, ja esimerkeistä, kuinka se innostaa oppilaita oppimaan, kehittää heidän luovuuttaan ja ongelmanratkaisutaitoja pelillisessä ympäristössä.

Tule tapaamaan kollegoita ja keskustelemaan opetuksen tulevaisuudesta ja visiosta Vuoksenniskan koululle!

Ilmoittaudu tästä

Tässä päivän ohjelma.

Keskustele sosiaalisessa mediassa: #uusioppiminen

Lisätietoja tapahtumasta:

Marjaana Ajanto (a-maraja@microsoft.com) puh. 050 382 3185

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s