Kysely

Kiitos, että täytit kyselyn! Täyttämällä yhteystiedot alle osallistut kilpailuun, jossa arvomme 4 kpl 2 hengen Finnkinon elokuvalippupakettia vanhemman ja lapsen yhteisiin leffahetkiin. Lue kilpailun ehdot alta ennen osallistumista. Täytä tiedot sivun lopussa. Kilpailu alkaa 13.5.2016 ja päättyy 3.6.2016 (kilpailuaika). Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Arvonnan ehdot
 1. Tämä kilpailu on avoinna Suomessa asuville henkilöille lukuun ottamatta Microsoft Oy:n, sen tytäryhtiöiden tai sen käyttämien mainostoimistojen työntekijöitä tai heidän perheenjäseniään (mukaan lukien puoliso, vanhemmat, sisarukset, lapset tai samassa taloudessa asuvat henkilöt) tai kaikkia muita henkilöitä, jotka ovat työssään yhteydessä tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailuun osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Microsoft varaa oikeuden varmistaa osallistujien osallistumisoikeuden kilpailuun ja tarkistaa heidän henkilöllisyytensä.
 2. Kilpailuun osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot ja myöntyneen toimimaan niiden mukaisesti rekisteröityessään kilpailun osallistujiksi.
 Osallistuminen
 1. Kilpailu alkaa 13.5.2016 ja päättyy 3.6.2016 (kilpailuaika). Kilpailuajan jälkeen vastaanotetut kilpailuvastaukset hylätään.
 2. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
 3. Jokainen osallistuja voi lähettää 1 kilpailuvastauksen.
 4. Voidakseen voittaa palkintoja osallistujien on täytettävä kyselylomake ennen kilpailulomakkeen täyttämistä.
 5. Puutteelliset, lukukelvottomat tai vaurioituneet vastaukset katsotaan mitättömiksi. Microsoft ei ota vastuuta tiedonsiirron aikana kadonneista, viivästyneistä tai vaurioituneista vastauksista.
 6. Näitä kilpailun ehtoja rikkovat henkilöt poistetaan kilpailusta.
 Voittajan valinta
 1. Voittajat valitaan 6.6.2016 arpomalla vastaajien joukosta.
 Palkinnot
 1. Palkinto on Finnkinon elokuvalipun paketti, joka sisältää 2 lippua.  Yhteensä paketteja arvotaan 4 kpl. Yhden lipun arvo on 12,50€, ja paketin arvo 25 € + postituskulut. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden korvata palkinnon samanarvoisella tai arvokkaammalla vastaavanlaisella tuotteella. Tuotteen tiedot saattavat muuttua.
 2. Microsoft ilmoittaa voitosta voittajille sähköpostilla kahden viikon kuluessa voittajien valinnasta. Jos voittaja ei ole vastannut Microsoftille neljän (4) viikon kuluessa ilmoituksesta, voittajan katsotaan luopuneen palkinnosta ja hänen tilalleen valitaan uusi voittaja.
 3. Microsoft maksaa arpajaisveron.
 Tietosuoja
 1. Kaikkia tämän kilpailun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään Microsoftin tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://privacy.microsoft.com/. Osallistumalla tähän kilpailuun osoitat hyväksyväsi, että henkilötietojasi käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
 2. Microsoft käyttää henkilötietoja kilpailuun osallistumisen vahvistamiseen ja ilmoittaakseen voitosta voittajille. Kaikki henkilötiedot poistetaan noin 6 viikkoa sen jälkeen, kun voittaja on valittu.
 3. Voit kysyä Microsoftilta tietoja omia henkilötietojasi koskien.
 Yleiset
 1. Näitä ehtoja, tämän kilpailun järjestämistä sekä näiden ehtojen tulkintaa ja täytäntöönpanoa säätelevät vain Suomen laki, ja yksinomainen määräysvalta on Suomen oikeusistuimilla.
 2. Microsoft ei voi taata minkään kolmannen osapuolen toimintaa eikä ole vastuussa kolmansien osapuolien teoista tai laiminlyönneistä. Kilpailuun osallistujat hyväksyvät, ettei Microsoft ole minkäänlaisessa vastuussa mistään loukkaantumisesta, menetyksestä, kulusta, vauriosta tai pettymyksestä, joka aiheutuu tästä kilpailusta, mukaan lukien kilpailuun osallistumisesta tai osallistumatta jättämisestä, palkinnon hyväksymisestä tai palkinnon väärinkäytöstä. Mikään tässä kappaleessa ei rajoita Microsoftin vastuuta kuolemantapauksesta tai loukkaantumisesta, joka johtuu yhtiön omasta huolimattomuudesta tai tahallisesta teosta.
 3. Järjestäjä: Microsoft Oy, VAT FI0897643, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo.
 4. Järjestäjä varaa oikeuden perustelluissa olosuhteissa peruuttaa tämän kilpailun milloin tahansa ilman, että siitä aiheutuu sille minkäänlaisia vastuita.